Начало Други Кен Блок и Вон Гитин младши ще се завърнат в Европа на...

Кен Блок и Вон Гитин младши ще се завърнат в Европа на 2 ноември

85
0

Сериите Gymkhana GRiD European Gauntlet определиха мястото за големия си финал, след като обиколиха Европа през лятото. Той ще е част от City of Rock, който ще се проведе на 28 километра южно от столицата на Испания, където най-експлозивният шампионат ще приключи в епичен стил на събитие, в което ще участват групи като Slayer, Guns N Roses и Metallica.

Този път освен музикалните фенове фестивалът ще посрещне хилядите автоманиаци, които ще гледат как техните герои палят гуми, преди най-добрите в Европа да влязат в битка за голямата награда.

Това е възможността за победителите от всичките пет квалификационни кръга да премерят сили под зоркото око на Кен Блок и Вон Гитин младши. В крайна сметка най-добрия от най-добрите ще се изправи срещу легендите.

Нямам търпение да отида в Мадрид за финала на Gymkhana GRiD – каза Кен Блок. – Обожавам да ходя там и очаквам с нетърпение да видя колко се е вдигнало нивото от миналата година. Надявам се, който и да излезе срещу мен, да е подготвен.

Пилотите, които идват от цяла Европа ще трябва доста да се потрудят, за да станат шампиони – добави Вон. – Финалът на Gymkhana GRiD е важно събитие и смятам, че ще е доста оспорван. Нямам търпение да се кача в моя Ford Mustang RTR и да вляза в битка с шампиона, след което да се позабавляваме с моя човек – Кен Блок.

След като защитаващите титлите си Ремо Низен и Дмитри Срибни си осигуриха място на финала, към тях ще се присъединят новите претенденти от квалификационните кръгове в Унгария, Франция, Англия и Испания.

Остана само една възможност за включване в екшъна – Силвърстоун (Англия) на 29 септември, след което ще дойде моментът, в който сериите се отправят на юг за най-лудото състезание от тази страна на Атлантика.