Начало Автомобили КИА предостави 447 автомобила за нуждите на Евро 2016

КИА предостави 447 автомобила за нуждите на Евро 2016

59
0

КИА Моторс Корпорейшън официално предаде 447 автомобила КИА на Съюза на европейските футболни асоциации (UEFA) за нуждите на предстоящото Европейско първенство по футбол 2016. Церемонията по връчване на автомобилите се състоя на стадион Saint-Denis във Франция дни преди старта на UEFA EURO 2016™.

Като официален спонсор на турнира, който се провежда на 4 години, КИА Моторс осигури 447 коли за превоз на националните футболни отбори, съдии, делегати и VIP гости по време на UEFA EURO 2016™.

КИА предоставя превозни средства от разнообразната си моделна гама на организационния комитет. Между осигурените специално за турнира автомобили са бестселърът на марката в Европа Спортидж, Оптима седан, Соренто SUV, Каренс MPV, градския кросоувър Соул и всички представители на семейство сийд.

В допълнение „Kia Roadside Assistance Team” ще бъде на 24-часово разположение по време на цялото първенство. Екипът ще извършва спешни услуги за да гарантира сигурността и комфорта на шофьорите и пасажерите.

„Подобно на нас, КИА се стреми да бъде най-успешната автомобилна марка. Доказателство за това са чудесните модели, които ще гарантират стилно и комфортно пътуване на всички участници в събитието и нашите екипи. Надяваме се партньорството ни да популяризира още повече бранда и да затвърди имиджа на КИА като модерен производител на качествени автомобили”, коментира маркетинг директорът на UEFA Events SA Ги-Лоран Епщайн.

„Европейското първенство по футбол е едно от най-големите международни спортни събития, което се следи от милиони фенове по света”, допълни вицепрезидентът „Международен маркетинг на КИА Мотор Корпорейшън Йонг-Вон Чо. „Всички в КИА сме развълнувани от партньорството на марката с толкова популярно спортно събитие, което ще доближи огромната аудитория до ценностите на марката и нашите висококачествени автомобили.”