Начало Автомобили КИА демонстрира изцяло нов концептуален електромобил на CES 2018

КИА демонстрира изцяло нов концептуален електромобил на CES 2018

121
0

По време на 2018 Consumer Electronics Show (CES) КИА Моторс демонстрира изцяло нов електрически прототип, който олицетворява бъдещата стратегията на компанията.

Комбинирайки отличителния за КИА дизайн с високо ефективната електрическа батерия, новата концептуална разработка илюстрира пътя към бъдещата електрификация на марката.

Новият прототип е оборудван с интерфейс човек – машина (HMI) и нова осветителна система с ‘динамична графика’. Целта на инкорпорираните технологии е да се изследва техния потенциал и представянето им на пазара през следващите години.

Заедно с новия концепт, КИА ще представи и поредица иновативни технологии. Интерактивната разработка на компанията ‘Beyond Autonomous Driving’ демонстрира съществуващи и бъдещи технологии, които обобщават плановете на КИА за автомобилната автономност и мобилност, които ще се надграждат с представянето на нови системи за автономно шофиране.

По време на изложението 3-те експоната от КИА ще разкрият бъдещите технологии на компанията за усъвършенстване на информационната свързаност между автомобила и пътниците в него. Пакетът ще включва асистиращи технологии за водача и водещи HMI функции, както и първата в света автомобилна 5G връзка.

„Виртуалната реалност, самоуправляващи се автомобили и пълна информационна свързаност се считаха за технологии на далечното бъдеще. Превръщането им в бърза реалност мотивира КИА да ускори проучването си за адаптация на новите технологии към своите клиенти.

На CES ние ще споделим нашата стратегия и визия за бъдещата мобилност, като ще демонстрираме редици иновативни технологии, които ще предложим на клиентите си съвсем скоро,” каза Dr. Woong-cheol Yang, Вицепрезидент и Ръководител на Развойно-изследователския център КИА-Хюндай.