Начало Автомобили КИА Ниро ще дебютира във Франкфурт

КИА Ниро ще дебютира във Франкфурт

75
0
КИА Ниро

КИА Ниро е името на новия концептуален модел, чиято премиера ще се осъществи по време на 65-ия Международен автомобилен салон (IAA) във Франкфурт тази година.

КИА Ниро загатва за бъдещ сериен модел на марката, представител в Б-сегмента, готов да превземе градската среда със стил и решителност. По време на дебюта си на 10 септември Ниро ще демонстрира иновативен двигател. Прототипът е разработен в европейското дизайнерско студио на марката във Франкфурт, на по-малко от километър разстояние от IAA – под ръководството на главния дизайнер на КИА Европа Грегъри Гийом.

Безстрашно изправен пред изискванията на съвременния потребител, новият прототип е с палав нрав, динамична, същевременно стилна визия и микс от контрастиращи материали целенасочено облечени в компактни размери.

Базиран на идеята за компактен модел предназначен за потребители с подчертана индивидуалност, Ниро е с интригуваща визия, вдъхновена от съвременните вкусове на европейските потребители, разработен на Стария континент.

Дебютът на КИА Ниро във Франкфурт ще бъде добра възможност за обратна връзка от феновете на бранда за бъдещи серийни модели.