Начало Автомобили Kia откри леко завесата пред новия cee d

Kia откри леко завесата пред новия cee d

170
0
женева,киа,сийд

Корейската компания Kia публикува още няколко фотографии на новия си хечбек с пет врати cee,d, чиято премиера ще се състои след три седмици в Женева. Вече е ясно и как ще изглежда интериора на второто поколение на най-популярния модел на марката.
При запазено междуосие автомобилът е станал по-нисък и по-широк от предшественика си и изглежда по-елегантно със силно наклоненото си предно стъкло и издължени странични прозорци. Отпред акцентът е върху фирмената радиаторна решетка „тигров нос“ и специфични предни фарове с LED-светлини. Издутите предни и задни калници, скосеният покрив и интегрираният спойлер отзад още повече подчертават динамичния профил на модела.
В салона на Kia cee,d усещането е за премиум, подчертано от подобрената ергономия, новите, по-качествени материали, хромирани детайли и мека пластмаса. Централната конзола е завъртяна към водача, а контролните уреди и воланът са лесно достъпни и удобни за употреба. Новата мултимедийна система ще разполага с тъч-скрийн монитор.
Все още няма подробна информация за задвижващите агрегати, но най-вероятно хечбекът ще запази двигателите на предшественика си, но вече модернизирани, по-икономични и екологични. Не е изключена и появата на по-силна версия, в която ще е вграден и 1,6-литров турбомотор с мощност от около 210 к.с.