Начало Автомобили Kia ще е ексклузивен спонсор на първите музикални награди на YouTube

Kia ще е ексклузивен спонсор на първите музикални награди на YouTube

50
0
Kia,киа

Kia Motors Corporation ще е ексклузивен спонсор на първите в историята музикални награди на YouTube. Събитието е безпрецедентно, като зрителите ще могат да наблюдават шест концерта, излъчвани на живо в интернет.

Уебсайтът за видео споделяне YouTube е създаден от трима бивши служители на PayPal през февруари 2005 г., а от края на 2006 г. е собственост на Google. Той е достъпен за над един милиард души по цял свят и през последните години се превърна в „откривател” на нови таланти. Платформата често се използва за промотиране на нови песни и видеоклипове както от млади, така и от утвърдени изпълнители. Сега Kia ще стане част от едноседмичното събитие, стартиращо на 27 октомври.

Самата церемония ще бъде на 3 ноември. По време на YouTube Music Awards ще има изпълнения и участие на някои от най-големите звезди на съвременната музика – сред тях ще са Еминем и Лейди Гага, както и някои от младите изпълнители, за чиято кариера уебсайтът е допринесъл. Концертите ще започнат от Сеул, като ще има такива в Москва, Лондон и Бразилия. Основното шоу ще е в Ню Йорк. Номинациите за призовете ще бъдат обявени по-късно през октомври. След това ще има определен период за гласуване, който ще приключи на 2 ноември.

YouTube Music Awards е първото по рода си събитие в света на дигиталното и музикално забавление. Kia ще го представи с гордост. Дигиталните медии играят огромна роля за това как комуникираме с клиентите си. Някои от тях са онлайн всеки ден и е съвсем логично да участваме – коментира вицепрезидентът за маркетинга на Kia Motors Corporation Соон-Нам Лий.