Начало Автомобили Клиентите персонализират Range Rover Sport чрез иновативен онлайн конфигуратор

Клиентите персонализират Range Rover Sport чрез иновативен онлайн конфигуратор

188
0

Клиентите вече могат сами да персонализират своя Range Rover Sport чрез иновативен онлайн конфигуратор.

Системата функционира и на уебсайта на марката у нас – www.landrover.bg. За целта клиентът или фен на марката трябва да посети секцията на Range Rover Sport, за да активира банера с виртуалния конфигуратор. Чрез него всеки сам лесно и удобно може да създаде автомобила, който винаги е желал и мечтал да притежава. Първо се избира ниво на оборудване и двигател, които най-добре описват потенциалния собственик на модела. След това избраният Range Rover Sport може да бъде персонализиран до най-малката подробност. Всеки сам може да избере екстериорния цвят, който най-много му харесва, да види сам разликите между панорамен и контрастиращ покрив и да се наслади на богата гама джанти и спирачни механизми. Клиентът може също да избере цвета на интериора и декоративните елементи в купето, както и вида седалки, които предпочита.

Модерният онлайн конфигуратор на Range Rover Sport позволява и допълнителна персонализация за най-взискателните вкусове посредством бутоните „аксесоари за екстериора“ и „аксесоари за интериора“. Те визуализират редица допълнителни елементи по автомобила като отопляемо челно стъкло, сгъваеми странични степенки, камера за задно виждане, паркинг асистент, предупредителна система за мъртвата зона, сензор за дълбочина на газене, адаптивен автопилот с асистент за движение в трафик, бутони за превключване на скоростите от волана, ръчно конфигурируемо амбиентно осветление, прагове и врати от неръждаема стомана, отопляем кожен волан, четиризонов климатичен контрол и още безброй допълнителни екстри в помощ на водача.

След като конфугурира сам и на спокойствие своя мечтан Range Rover Sport, клиентът може да заяви тестдрайв на автомобила в най-близкото дилърство на Мото-Пфое в страната. Ако времето на бъдещия собственик е лимитирано, той може да осъществи веднага връзка с търговец на марката посредством бутона „свържи се с дилър“. След това за всичко останало грижата ще имат представителите на Мото-Пфое, които няма да пропуснат да отбележат, че всички автомобили Land Rover се предлагат в България с 5 години гаранция и Premium service с включена Door-to-door услуга за територията на България.