Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Кобаяши и Де ла Роса се надяват на добро представяне в Англия

Кобаяши и Де ла Роса се надяват на добро представяне в Англия

43
0

Година, след като всички си мислеха, че присъстват на последната Гран при на Великобритания на Силвърстоун, Формула 1 се връща на същото трасе, макар и малко попроменено. С някои нови неща ще пристигне и отборът на Заубер, като в Хинвил да подготвили основно аеродинамични компоненти за С29. След невероятното представяне във Валенсия на Камуи Кобаяши отборът буквално е окрилен и очаква с нетърпение следващите надпревари.

– Имам много добро чувство за надпреварата на Силвърстоун – заяви самият испански пилот. Харесвам много трасето и нямам търпение да видя как ще работят новите елементи. Високоскоростните завои превръщат трасето в едно от любимите за мен. Публиката също е страхотна, а сега и техни сънародници са начело в шампионата, така че ще са още по-развълнувани. Обичам да ходя в Англия, а Лондон е невероятен град – допълни Кобаяши.

Испанският му съотборник Педро де ла Роса от своя страна получи наказание след финала на второто си домашно състезание, извадило го от зоната на точките. Въпреки това той не губи надежда за добро представяне във Великобритания.

– Отиваме на Силвърстоун и трябва да сме с отворено съзнание. Промените по пистата изглеждат добре и очаквам характерът й да е останал непроменен, особено като се имат предвид всички средни и високоскоростни завои, както и тези, които са останали непроменени. Това би трябвало да пасне повече на колата ни от трасето във Валенсия – каза още Де ла Роса.