Начало Лайфстайл Кобаяши с каска с дизайн на Линкин парк на Интерлагос

Кобаяши с каска с дизайн на Линкин парк на Интерлагос

33
0
Камуи Кобаяши,каска,Линкин парк

С много специална каска ще е пилотът на Заубер Камуи Кобаяши през последния състезателен уикенд от шампионата на Формула 1 за 2011 г. Шлемът на японеца ще е с нов дизайн, създаден не от кого да е, а от групата Линкин парк. Състезателят се срещна с тях в Сингапур и от разговора им се роди идеята за специалната каска, която след Гран при на Бразилия ще бъде продадена на търг, а приходите – дарени на благотворителната организация Music for Relief.

Music for Relief са събрали повече от 5 милиона долара от 2005 г. досега за различни каузи. Организацията активно помагаше на Япония след природните бедствия там от началото на годината.

Дизайнът на шлема пък е дело на кийбордиста на Линкин Парк Джо Хан. Той обясни, че за него това е била забавна възможност да направи нещо за Камуи, като същевременно продължи усилията за набиране на средства за Япония.

Отдавна съм фен на групата. Харесвам музиката им и съм впечатлен от работата им за благотворителност. Много се вълнувах да се срещна лично с музикантите в Сингапур. От тогава поддържаме контакт и съм наистина щастлив, че Джо Хан създаде тази каска за мен – заяви Кобаяши.