Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Кой бе в Монако?

Кой бе в Монако?

55
0

Гран при на Монако винаги е било едно от най-лъскавите състезания в календара, като може да се гадае само колко точно пари има около пристанището на Монте Карло по време на уикенд от Формула 1.

И все пак за онези, които не са дошли със собствена яхта например, винаги има други начини за приятно прекарване – можете да се разхождате по улиците на града в търсене на някоя известна личност.

Сред занимаващите се с моторни спортове знаменитости, присъстващи в Монако, бяха Ален Прост, Еди Ървайн, Жак Вилньов, Жан Алези, Мика Хакинен, Себастиен Льоб и Кейси Стонър. Там бе и бившият собственик на тим Еди Джордан, който се разхождаше небрежно по дънки и тениска.

Освен тях имаше и друг тип знаменитости – представителите на шоубизнеса. Сред тях бяха режисьорът Куентин Тарантино, музикантът Клиф Ричард, Раул от футболния тим на Реал Мадрид, кино продуцентът Джордж Лукас, както и един от приятелите не Люис Хамилтън – P Diddy.

И за всяка звезда, която разпознаете, обикновено има поне три, които сте пропуснали. А те пак са преследвани от глутница журналисти.

Понякога обаче дори и този блясък може да дойде малко в много, като Ред Бул например избегнаха всякаква шумотевица в петък вечер, като прекараха спокойна вечер с медиите.