Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Кой е истинският Фетел

Кой е истинският Фетел

51
0

Кой е истинският Себастиан Фетел – това е една от водещите теми в новия брой на списание ClubS1 (159, април). Трикратният световен шампион предизвика истинска буря с действията си по време на Гран при на Малайзия и в априлското издание може да откриете някои от реакциите за случилото се във втория кръг от световния шампионат на Формула 1. В същото време той разкрива своята по-неизвестна страна в специално интервю. Немският пилот разказва за живота си извън пистата, какво обича да прави у дома, както и любопитни детайли за това какво усеща на трасето, може ли да имаш приятели във Формула 1, какви граници поставя на хората около себе си.

Фетел кара един от най-добрите болиди в Гран при – Ред Бул RB9. В брой 159 на ClubS1 ще намерите подробности за някои от тайните в автомобила му, които са специалитет на гениалния конструктор Ейдриан Нюи. Известният италиански график Паоло ДАлесио пък разкрива с изключителните си схеми детайли за Ферари F138 – болидът, с който Фернандо Алонсо ще се опита този сезон да свали Себастиан от върха, който заема вече три поредни години. В броя продължава и невероятната поредица на ДАлесио за историята на спорта. Този път тя обхваща един от най-интересните периоди във Формула 1 – 1993 – 2002 г.

Специално внимание е обърнато също така на Кими Райконен. Той не само спечели първата надпревара за 2013 г. в Гран при, но и остава един от най-интересните характери в падока.

В броя ще откриете всичко най-интересно, случило се в Австралия и Малайзия, както и в поредния кръг от световния рали шампионат.

Секцията за автомобили ще привлече любителите с тест на новата Мазда6 и разказ за новата авангардна гума на Гудиър, както и краят на уникалното пътешествие на двама българи с един Ленд Ровър през Африка. Една прочута марка – Алпин – пък се завръща в Льо Ман и това е повод за връщане към невероятната й история в състезанията за издръжливост.