Начало Автомобили Концепт Honda Civic Type R с дебют на салона в Женева

Концепт Honda Civic Type R с дебют на салона в Женева

213
0

Honda обяви новостите си на автомобилното изложение в Женева, където ще бъде и световната премиера на концептуалния модел Civic Type R. Европейски дебют ще направи концепция на електромобил с горивни клетки – Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV), задвижващата система на новия NSX и състезателния Civic WTCC за световния шампионат за туристически автомобили през 2014 г.

Състезателна кола на пътя – Civic Type R Concept. Honda показва с модела Civic Type R Concept посоката на стила и външния дизайн на дългоочакваната сериина версия на автомобила, който трябва да ес появи през 2015 г. Дизайнерският екип нарича своето творени Състезателен автомобил на пътя и изразителният стил наистина отразява характеристиките, с които Type R е известен.

Лидери в новите технологии – FCEV Concept. С тази концепция Honda показва лидерските си позиции в съвременните технологии, а FCEV Concept ще отбележи първото си европейско представяне. Елегантен и аеродинамичен, концептуалният автомобил трасира посоката на стила на следващото поколение на електрически автомобил с горивни клетки на Honda, който ще бъде продаван в САЩ и Япония от 2015 г., а а след това и в Европа.

Бъдещата еволюция – Honda NSX.  С дебюта на автосалона, Honda ще покаже задвижващата система на новия супер автомобил NSX. Моделът има надлъжно разположен двигател V6 с директно впръскване и двойно турбо, заедно с иновативната тримоторна Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel Drive™) система на Honda.

Състезателният духCivic WTCC. След като спечели световния шампионат за производители за 2013 г. в WTCC, Honda ще покажа цветовата схема на Civic WTCC за 2014 г. Освен това ще представи своята дълга история във Формула 1 с болида RA271, вс който се състезава през 1964 г. и направи дебют в Гран При на Германия на Нюрбургринг и рекордьорския турбодвигател RA168E, който доминираше през сезон 1988.