Начало Автомобили Концептуален модел в Ню Делхи и от Сузуки

Концептуален модел в Ню Делхи и от Сузуки

67
0

Сузуки станаха поредният японски автопроизводител, който показа свой модел на шоуто Ауто Експо в Ню Делхи. Концептуалният модел R3 е създаден изцяло заради индийския пазар – точно както и останалите японски премиери, състояли се на събитието до момента.

R3 представлява ван с шест отделни места, а създаването му е отнело на японските инженери само девет месеца.

Представянето на автомобила бе предавано на живо по националната телевизия в Индия. При него, точно както и при останалите модели, предназначени от японските компании за индийския пазар, е наблегнато основно върху практичността и интериорното пространство. Голямо внимание разбира се е отделено и на товароносимостта и затова задните седалки могат да бъдат размествани и сгъвани, с цел увеличаване на товарното пространство.

Евентуалният сериен модел, който ще се роди от развитието на R3, ще бъде произвеждан от индийското поделение на Сузуки – Марути Сузуки Индия. Едно от нетрадиционните решения при този модел са задните врати, които не се плъзгат назад, както при повечето от останалите модели от този клас, а се отварят настрани, само че обратно на посоката на предните. Това пък от своя страна прави линиите на купето много по-изчистени.

Останалите детайли, които правят впечатление на пръв поглед, са и множеството LED-светлини, вградените в бронята трапецовидни ауспуси и солидните джанти с уникален дизайн, които придават доста спортен дух на семейния автомобил.

Все още не е ясно с какъв двигател би се произвеждал серийният вариант на колата, но със сигурност, имайки предвид пазара, за който тя е предназначена, работният му обем няма да надвишава 1500 кубически сантиметра.