Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Кора Шумахер: Михаел трябва да бъде пазен много зорко

Кора Шумахер: Михаел трябва да бъде пазен много зорко

3827
0
Кора, Кора Шумахер
снимка: Даймлер

Бившата съпруга на Ралф Шумахер и снаха на Михаел Кора написа сърцераздирателен пост в профила си в Инстаграм, който немските медии коментират вече няколко дни. Кора Шумахер изрази сериозни притеснения относно необходимостта мерките за сигурност около седемкратния шампион да бъдат засилени още, защото той е в най-рисковата група при евентуално заразяване с COVID-19.

Според последната информация от семейството Михаел е в процес на дълга рехабилитация и е в добро състояние

При него наистина непрекъснато има хора, но медицински персонал. Михаел се намира в специална стая в дома на семейството на брега на Женевското езеро и е в контакт с тези хора, както и със семейството си, като никой не говори за състоянието му. Пилотът получи тежка мозъчна травма след падане на ски в края на 2013 г. В продължение на месеци бе в изкуствена кома и след това години наред най-добрите лекари се опитват да го възстановят.

Самата Кора Шумахер също е застрашена при евентуално заразяване, защото страда от астма

Тя е в дома си от месеци, след като и претърпя операция на рамото в края на миналата година. Поради тази причина Кора е много съпричастна към призивите за оставане у дома.

Кора бе женена за брата на Михаел – Ралф – до 2015 г. и също се състезаваше в различни състезания. Двамата имат син на име Давид. 18-годишният младеж върви по стъпките на баща си и чичо си. През 2018 г. кара в немската Формула 4, а миналата година бе в зимните азиатски серии Формула 3.

43-годишната Кора пък остава доста популярна в Германия като модел и инфлуенсър. Тя не е в много добри отношения с Ралф, с когото продължава да се кара от време на време – вече онлайн. Разводът им не бе особено гладък – имаше разправии и за пари, и за имоти, като искри продължават да прехвърчат. Малко след официалното решение на съда Кора реши да си върне на Ралф за негативните емоции като се снима за „Плейбой”.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter