Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Косуърт искат да се върнат на върха

Косуърт искат да се върнат на върха

67
0

Пилотите на Испания Рейсинг Карун Чандок и Бруно Сена посетиха фабриката на Косуърт днес преди началото на уикенда за Гран при на Великобритания. Връзката между екипите, снабдявани от британската компания с двигатели, е наистина много близка. Всеки от излизащите от завода агрегати пък си има собствено име. Затова Сена разчита на Габи, а Карун – на Рейчъл.

– Всички тук са невероятно отдадени на работата си за Формула 1 и това се вижда – заяви за ClubS1 Чандок. – Идвал съм тук и преди, минавам да виждам партньорите ни, инженерите си, така че вече познавам хората. А те вече доказват, че имат място и заслужават да са в Гран при, въпреки тригодишното си отсъствие.

За Сена визитата бе първа, но и той оцени съоръженията, като допълни, че е наистина впечатлен от всичко видяно.

Що се отнася до самите Косуърт, то те искат да се върнат на върха в спорта, категоричен бе генералният мениджър на компанията Марк Галахър.

– Работата ни с четирите екипа, на които доставяме мотори този сезон, е невероятна. В основата й са Уилямс, тъй като те притежават най-голям опит, но всички получават абсолютно едни и същи агрегати – допълни той за изданието ни.