Начало Лайфстайл Крум Дончев лице на нова кампания на Глобул

Крум Дончев лице на нова кампания на Глобул

54
0
2011,Крум Дончев,рали България

Рали пилотът Крум Дончев ще има специално участие в рекламна кампания на компанията Глобул в рамките на националната инициатива „Шофирай безопасно! Говори с hands-free!“ Четирикратният шампион на България е показан не само като професионален автомобилен състезател, но и като родител и отговорен шофьор в личния си живот. В телевизионния клип участва и семейството му – съпругата Цветелина и синовете Борис и Георги. Филмчето е заснето в България и Сърбия, като в него са включени реални кадри от рали Сърбия 2011.

Кампанията има за цел да насърчи разумното шофиране и да покаже, че всеки водач, независимо от своите умения и опит зад волана, трябва да бъде отговорен и толерантен на пътя. В клипа Дончев отправя съвети за безопасно управление на автомобил, които са приложими не само на състезателната писта, но и при шофиране в градски условия. Глобул и Германос от своя страна разпространяват стикери за коли със слогана на инициативата и брошури със съвети към водачите на моторни превозни средства по централните кръстовища и булеварди на София, Пловдив, Варна и Бургас.

Акцията ще продължи до 22 юли. Тя се провежда за пета поредна година и има за цел да насърчи разумната употреба на мобилни телефони зад волана и използването на hands-free устройства от шофьорите.