Начало Автомобили КТМ с 2 световни премиери на тазгодишния автосалон в Женева

КТМ с 2 световни премиери на тазгодишния автосалон в Женева

37
0

Не eдин, а цели два модела е подготвила за световна премиера в Женева компанията КТМ. Тя планира да представи два напълно нови модела, като в допълнение на това ще покаже и 2 нови варианта на актуалния си модел X-bow. Това прави цели 4 презентации на щанда на КТМ на тазгодишното женевско автоизложение.

Освен промените, които ще направи сега по модела, в близко бъдеще компанията планира и нова генерация X-bow, който обаче да се предлага в различни вариации- от спортния, приличащ на картинг модел, който се предлага в момента, до такъв, излъчващ доста повече презтиж. Също така има идея за внедряването на по-мощен двигател в модела, както и за още няколко варианта – вариант с покрив, по-достъпен вариант и вероятно версия, която да бъде доста по-груба ( нещо като легално за движение по пътищата бъги).

Повечето ентусиасти вече са нетърпеливи да видят с какво ще ги изненада компанията на автошоуто в Женева. До откриването му остават само две седмици, така че премиерите наближават. А при специализиралата се отскоро в производството на четириколестни возила фирма, те винаги са били особено интересни.