Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Кубица: Важно е да не се пренавиваме

Кубица: Важно е да не се пренавиваме

40
0

Роберт Кубица подчерта, че той и тимът на Рено трябва да останат реалисти по отношение на представянето си през този сезон.

След като миналогодишната кампания на французите бе катастрофална, то в момента Рено са пети, като полякът показва изненадващо силно темпо.

Състезанието в Монако беше най-силното ни представяне през този сезон, но е важно този резултат да не ни прави прекалени оптимисти, тъй като според мен ще бъде трудно да повторим това темпо и през този уикенд“ – коментира Кубица по повод на предстоящата Гран при на Турция.

Въпреки това съм уверен, че можем да бъдем конкурентни в Турция, тъй като характеристиките на пистата са сходни с тези на Барселона, където отново бяхме силни. Също така се надявам новите подобрения по колата да ни помогнат, за да намалим разликата и да се класираме малко по-високо, отколкото в Барселона.“

„Досега ние се възползвахме от възможностите пред нас, особено при необичайното състезание в Австралия и при мократа квалификацията в Малайзия“ – добавя Кубица. „Освен това се възползвахме от случаите, когато колата ни беше силна, както се случи в Монако.“