Начало Автомобили La Poste купува 4-милионното Renault Kangoo

La Poste купува 4-милионното Renault Kangoo

109
0
La Poste купува 4-милионното Renault Kangoo

Френските пощенски служби La Poste са купувач на 4-милионното Renault Kangoo, което е произведено в завода в Мобьож, Франция. Kangoo е най-продаваният лекотоварен автомобил в Европа и е известен със своята гъвкавост, ефективност и практичност.

Канgoo празнува 25-годишнината си като лидер в сегмента на лекотоварните автомобили

Първото Renault Kangoo излезе на пазара през 1997 г. и бързо се превърна в хит сред семействата, бизнеса и обществените организации. Kangoo се предлага в широка гама от конфигурации, включително ван, пътнически микробус и микробус за превоз на хора с увреждания.

Kangoo е също така пионер в областта на електрическата мобилност. През 2011 г. Renault представи електрическата версия на Kangoo, която е най-продаваният електрически лекотоварен автомобил в Европа.

Kangoo е символ на успеха на Renault в сегмента на лекотоварните автомобили“, заяви Хайнц-Юрген Льов, старши вицепрезидент на Renault за лекотоварни автомобили. „Той е доказал своята гъвкавост и ефективност през годините и продължава да бъде предпочитан избор за широк спектър от клиенти.

La Poste е дългогодишен клиент на Renault и е закупил над 100 000 Kangoo. Френските пощенски служби използват Kangoo за доставка на писма и колети на хората във Франция.

Kangoo е идеалното превозно средство за нуждите на нашата дейност“, заяви Ева Пиетрига, главен изпълнителен директор на VEHIPOSTE, дъщерно дружество на La Poste. „Той е надежден, ефективен и екологичен.