Начало Автомобили Land Rover Defender Експедиция 001: От центъра на земята до световната му...

Land Rover Defender Експедиция 001: От центъра на земята до световната му премиера

131
0

Land Rover даде възможност на феновете си да видят за първи път новия Defender още преди световната му премиера. Тя ще се състои на автомобилния салон във Франкфурт на 10 септември. Пътешествието към официалното представяне на най-способния и здрав 4х4 от Land Rover стартира в една от най-труднодостъпните точки на земята. Автомобилът потегли измежду високите 300-метрови каньони в долината на замъците в Казахстан.

С помощта на пионерски иновации вече деситилетия наред Land Rover печели специално място в сърцата на изследователи, хуманитарни организации и приключенски семейства по света

Defender се е доказал на най-трудоемките терени на планетата. Новият Defender е единственият модел, който може да допълни династията на Land Rover с недосегаемия лукс в семейството на Range Rover и безкрайните възможности на функционалната серия Discovery.

Новият Defender е създаден с уважение към оригинала и желание да бъде най-проходимият 4х4

Той предоставя ненадминати способности, непоклатими здравина и качество, както и подобрена технология за офроуд. Автомобилът ще е символ на свободата и приключенията през XXI век, като в същото време остава верен на традицията и 71-годишното наследство на Land Rover.