Начало Автомобили Land Rover представя Range Rover Evoque Autobiography Dynamic в Женева

Land Rover представя Range Rover Evoque Autobiography Dynamic в Женева

37
0
Range Rover Evoque Autobiography Dynamic

Land Rover представя Range Rover Evoque Autobiography Dynamic – най-ориентираната към чиста скорост и динамично поведение версия на модела си Range Rover Evoque – на автомобилния салон в Женева.

Range Rover Evoque въведе страшно много иновации в екстериорния и интериорния дизайн, изключително пътно поведение. Той е невероятен премиум компактен SUV. Новата версия Autobiography Dynamic  с Land Rover InControl Apps е с най-силните характеристики на колата, но с повишени нива на динамика, управляемост, лукс и свързаност към едно вече успешно моделно семейство – заяви директорът на Land Rover Programmes Мърей Дитш.

От представянето си през 2011 г. Range Rover Evoque спечели 157 международни награди за комбинацията от уникален дизайн, невероятно майсторство в интериора, неповторимо управление и способности извън конвенционалните пътища.

Autobiography Dynamic ще е върхът в гамата, състояща се понастоящем от вариантите Pure, Dynamic и Prestige. Той е с подобрена версия на двулитровия бензинов турбодвигател с 285 к.с. – увеличение с 45 к.с. Преработена е геометрията на окачването, както и амортисьорите за по-добро поведение в завой.

Покривът в контрастно черно Santorini е стандарт, а оцветяването отстрани визуално прави автомобила по-нисък и създава атлетично излъчване. Ексклузивният нов цвят Phoenix оранжево с металически оттенък е друга съвсем нова отличителна черта на Autobiography Dynamic.

Land Rover InControl Apps пък е невероятно допълнение към инфотейнтнмънт системата на Range Rover Evoque – тя помага за интегриране на смартфон в автомобила. Съвместима е с последните Apple и Android смартфони.

Благодарение на InControl Apps централният тъчскрийн сега е продължение на iPhone или Android смартфона на собственика си. На разположение са най-новите приложения и функции. Системата позволява достъп до съдържанието на телефона сигурно и безопасно – коментира инженерният директор на Jaguar Land Rover Group доктор Волфганг Зибарт.