Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Лауда анализира методите на работа в Бракли

Лауда анализира методите на работа в Бракли

98
0
Ники Лауда

Ники Лауда анализира внимателно методите на работа във фабриката на Мерцедес в Бракли. Трикратният световен шампион във Формула 1 вече е част от борда на директорите на тима и според публикация в немския вестник Билд често се появява без предупреждение в завода през последните седмици.

63-годишният австриец стигнал до заключението, че комуникацията между отделни департаменти в завода се нуждае от сериозно подобрение. В Билд се твърди още, че той внимателно преглеждал плановете за почивки по празниците на 450-те служители в Бракли, тъй като немалко хора планирали да отсъстват до доста късен етап през януари.

Сега често съм Англия, просто анализирам нещата – е цитиран самият Лауда от Велт ам Зонтаг. – Интересно е, че Михаел Шумахер и Нико Розберг бяха непрекъснато в топ 5 в началото на годината (2012-а) и спечелихме в Шанхай. След това всичко на пистата изведнъж направо тръгна наопаки. Заедно с Рос Браун трябва да направим така, че това да не се случва никога повече.

Ники потвърди освен това, че Коледа няма да е време за почивка конкретно за него:

– Когато всички са във ваканция, ще използвам времето, за да сторя всичко за извеждането на Мерцедес отново напред. Защото мястото на тима е там.