Начало Lifestyle Легендарната английска марка Bowers&Wilkins вече официално е в България

Легендарната английска марка Bowers&Wilkins вече официално е в България

136
0

Bowers&Wilkins, един от най-известните производители на висок клас озвучителни тела в света, официално стъпи на българския пазар. Компанията ще предлага всички актуални продукти чрез партньорства с вериги за техника и специализирани фирми за озвучаване. Почитателите на качествения звук ще могат да видят и чуят голяма част от актуалните модели на марката. Това може да в шоурумите от дилърската мрежа. Също ще получат гаранционна и извънгаранционна поддръжка от официалното представителство.

Представянето на Bowers&Wilkins се състоя в ексклузивния Volvo комплекс на ул. Околовръстен път 483.

Емблематичната марка представи пред гостите гамата си от висококачествени продукти. Демонстрира техните възможности и предостави възможност на всички да се насладят на перфектния звук. Всичко това в съчетание с невероятната атмосфера на комплекса в компанията на ексклузивните Volvo модели. Представянето затвърди глобалното партньорство межди двете марки. То  съчетава висококачествен звук в премиум моделите на шведската автомобилна марка.

Bowers&Wilkins е английска компания с 52-годишна история. Основана е от двама ентусиасти – Джон Бауърс и Рей Уилкинс.

Те стартират своя бизнес с озвучителни тела веднага след Втората световна война. Последователно усъвършенстват своите продукти в магазина си в Уортинг, който съществува и до днес. Откриването на център за развойна дейност през 1980 г. веднага дава резултати. Това са култови продукти като известната серия монитори 801 и по-късно Nautilus. Също и много популярния безжичен говорител Zeppelin.

Компанията следва традициите на своите основатели и продължава последователно да развива уникалните си концепции. Озвучителните тела на Bowers&Wilkins се използват в много звукозаписни студия по света. Включително в култовото Abbey Road на Beattles, където на живо се записва и много филмова музика, като например Lord of the Rings.

В последните години Bowers&Wilkins си партнира много успешно с автомобилни производители като Volvo, McLaren, Maserati и BMW, на които доставя най-висок клас системи за озвучаване за техните премиум модели.

 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter