Начало Moto News Легендарният Demo Truck пристига в София с 22 експоната на Harley-Davidson

Легендарният Demo Truck пристига в София с 22 експоната на Harley-Davidson

1621
0
Harley On Tour 2020
 Harley-Davidson

Феновете на силните усещания ще могат да направят безплатен тест измежду 22 модела Harley-Davidson. Това може да се случи на на специалното събитие, организирано на 13 и 14 юни от екипът на Harley-Davidson Sofia.

Между 10 и 17 часа любителите на адреналина ще могат да изберат предпочитан модел за незабравима обиколка в компактни групи по 10 човека, които ще тръгват на всеки 30 минути.

Локацията на дългоочакваната среща след принудителната социална изолация е добре познатото място – шоурумът на Ботевградско шосе 348. За всички ще има осигурени тонизиращи напитки и много добро настроение.

Във връзка с европейските изисквания участниците трябва да носят каска и подходяща екипировка – яке, дълъг панталон, затворени обувки. Препоръчват се ръкавици и очила. Шоурумът също ще предоставя екипировка.

Във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19, събитието ще се проведе по по-различен начин от обичайното и участниците ще се помолят любезно да не се задържат на мястото след теста, за да няма струпване на хора. Предвидена е дезинфекция на всички мотори, дрехи, аксесоари и помещения.

На стартовата линия ще се подредят уникалните Street Rod, Roadster™, Iron 1200, Forty-Eight Special, IRON 883™, Superlow 1200T, FatBoy 114, Heritage Classic 114, Sport Glide, Street Bob, Breakout  114, FXDR 114, FatBob, Low Rider, Low Rider S, Street Glide® Special, Road Glide®  Limited, Road King Special, Road King, Ultra Limited, Road Glide Special.

Регистрирайте се за събитието предварително ТУК.

Страница във Фейсбук 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.