Начало Автомобили Леки ревизии и за Астън Mартин DB9

Леки ревизии и за Астън Mартин DB9

44
0

Астън Мартин разпространиха първите снимки на фейслифт-версията на модела си DB9.

Общо взето промените са почти незабележими, но все пак колата има нова предна броня, променена предна решетка, нови фарове, променени странични престилки, боядисани в сребристо спирачни апарати и нови 20-цолови джанти.

Вътрешността се характеризира с подобрена Bluetooth система, ревизирано табло и аудио-система на Bang & Olufsen, предлагаща се като опция.

По двигателя промени няма – 6-литровият V12 агрегат продължава да произвежда 477 к.с. мощност  и 600 Нм въртящ момент, но въпреки това Астън Мартин са решили да добавят нова адаптивна система за контрол на окачването (ADS), която дава както по-добро управление, така и по-комфортна возия. Тя ще се предлага стандартно за модела.

„DB9 бе първата кола, създадена в Гейтън посредством VH архитектура. Оттогава тя еволюира постоянно. Последният пакет от подобрения акцентира на качествата на DB9 като един истински GT автомобил и подчертава ролята му като гръбнака на нашата гама“, заяви директорът на отдела за развитие в Астън Мартин – Иън Минардс.

Във Великобритания базовата цена на закритата и откритата версия на DB9 ще бъде съответно 122 445 и 131 445 лири.