Начало Автомобили Литекс Моторс – първата автомобилна компания в България с видео шоурум

Литекс Моторс – първата автомобилна компания в България с видео шоурум

38
0
Great Wall

На официалната Интернет-страница на автомобилната марка Great Wall за България, която Литекс Моторс наскоро стартира, потребителите ще могат да разгледат презентационни видео филми на автомобилите, които предлага българската компания. Литекс Моторс е първата автомобилна компания у нас, която разполага с подобен модерен видео шоурум на своите продукти.

Презентационните видео филми са достъпни на уеб-сайта на марката в България, www.greatwall.bg, раздел Модели. Иновативния виртуален шоурум представя на потребителите богата информация и детайли за моделите, които Литекс Моторс скоро ще започне да произвежда в съвременния си завод край Ловеч. Следващата година продуктовата гама на марката ще бъде увеличена с 2 нови модела, за които ще бъдат подготвени съответните презентационни видео филми.

Уеб-страницата, разработена от Литекс Моторс, е с модерен, изчистен дизайн и лесна за употреба структура. Потребителите на Интернет-страницата могат да открият разнообразна информация за автомобилите Great Wall, галерия със снимки, актуални предложения и оферти, последни новини, свързани с марката, информация за различните видове услуги на производителя и много други. Литекс Моторс предвижда постоянно обновяване на страницата на база на последните световни тенденции и постижения в тази област.

Всеки един клиент със закупен автомобил Great Wall ще има достъп до конкретни материали за своя автомобил посредством регистрация. Всички посетители на сайта имат възможност и за онлайн абонамент за новини, оферти и специални предложения, свързани с автомобилната марка Great Wall.