Начало Автомобили Литекс Моторс представя гамата на Great Wall на Автосалон Пловдив 2013

Литекс Моторс представя гамата на Great Wall на Автосалон Пловдив 2013

66
0

Българският автомобилен производител Литекс Моторс и тази година ще има силно присъствие на Автомобилен салон Пловдив 2013. От 30 септември до 5 октомври посетителите на изложението в Пловдив ще могат да се запознаят с шестте модела автомобили Great Wall. Акцент сред тях е Hover H6, който започва да се произвежда в модерния завод на Литекс Моторс край Ловеч.

За първи път компанията ще изгради и специален кът, представящ производствения процес на родните коли. Всеки посетител на щанда на Литекс Моторс и Great Wall ще има възможността да види отблизо как се прави българския автомобил, както и да получи допълнителна информация от младите инженери на завода в село Баховица, край Ловеч.

Българският автомобилен производител Литекс Моторс е подготвил и редица специални условия за своите клиенти за периода на Автосалон Пловдив 2013. Компанията е предвидила също така представяне на специална версия на най-успешния пикап у нас – Great Wall Steed 5.

Литекс Моторс продължава с изненадите, като на 2 октомври (сряда) специален гост на щанда на родните коли Great Wall ще бъде лицето на рекламната кампания за автомобила Voleex C10 –Ана Пападопулу. Всички фенове и любители на марката Great Wall ще имат възможността да се снимат с популярната актриса, както и да получат автограф.

За посетителите на щанда на Great Wall българският автомобилен производител Литекс Моторс е подготвил и специална награда. Всеки, качил своя лична снимка на фейсбук страницата на Great Wall Bulgaria от щанда на компанията в рамките на изложението в Пловдив, ще участва в томбола за спечелването на уикенд с автомобил Great Wall плюс подарък пълен резервоар гориво. Печелившият ще бъде обявен след края на изложението.

Феновете на бранда Great Wall ще могат да дават и своите мнения и предложения за щанда на любимата им марка посредством специално предназначена анкета, а един от тях ще сe зарадва на подарък – таблет Samsung Galaxy Tab 2 7.0.