Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Лиуци ядосан от трафика

Лиуци ядосан от трафика

44
0

От 10-а и 13-а позиция ще стартират в Гран при на Австралия състезателите на Форс Индия Адриан Сутил и Витантонио Лиуци.

– Да тръгнеш от 10-о място не е разочароващо, но не е и напълно удовлетворяващо, тъй като чувствах, че можем да сме и по-напред – сподели германецът. – Все пак стигнахме топ 10, извличайки максимума. Накрая направих две бързи обиколки – и двете не особено добри, тъй като имаше проблеми със загряването на гумите. Иначе темпото ни дотук пред уикенда е добро.

Италианският му колега бе съвсем откровено ядосан, тъй като трафик не му позволи да се представи по-добре.

– На практика във всеки тур имах проблеми, но най-вече с Уилямс-а на [Нико] Хюлкенберг и Заубер-а на [Педро] де ла Роса, който изглежда не е в състояние да използва огледалата си за задно виждане. Във всички части се борех да направя чиста обиколка. Задържаха ме в последния сектор, дори в последния завой. Срамота, тъй като определено имах достатъчно скорост, за да стигна топ 10. Но като виждам тук какво беше, просто не си представям какво ще се случи в Монте Карло, където е с пъти по-тясно – разясни позицията си Тонио.