Начало Автомобили Мощта на новия Audi SQ7 блесна над София

Мощта на новия Audi SQ7 блесна над София

35
0

Мощност от 435 к.с. и 900 Нм въртящ момент са само част от характеристиките, отличаващи един наистина забележителен автомобил – Audi SQ7. След представянето си през март в Женева новият SUV на Audi дебютира и на наша територия. Премиерата беше в типичния за марката нестандартен стил: над София изгря яркото LED съзвездие на Audi SQ7. Огромна инсталация със забележителни размери блесна от Витоша, за да представи модела.

Гигантските фарове на най-мощния дизелов SUV осветиха София, доказвайки че върховете са само за тези, които имат силата да ги покорят. Инсталацията, пресъздаваща светлините на новия SQ7, внушава усещане за нови измерения на мощ и категорично предначертава лидерската позиция на модела.

В създаването на проекта участваха над 25 души, а изграждането на инсталацията отне повече от 50 дни. С целия този труд бе пресъздадено усещането за иновативните и авангардни технологии, използвани в новия SUV на Аudi. Те се предлагат за първи път в моделната линия на Q7 и са запазени ексклузивно за този върховен модел. Внушителните му предни светлини със серийна LED система имат изразено триизмерно оформление, което заедно с динамичните задни мигачи подчертава водещата роля на Audi в светлинните технологии.

Моделът впечатлява със спортно-агресивен екстериор и увеличено вътрешно пространство, оборудвано с уникални материали, цветове и елементи, всички подписани със S linе.

Дръзкото поведение на новия SQ7 на пътя е балансирано с перфектна управляемост.

Комбинацията от внушителна теглителна сила и изразена спортна динамика правят автомобила изключително надежден в спонтанни и бързи реакции като същевременно устойчивостта във всеки завой е гарантирана.

Предварителните продажби за България вече започнаха. Заявките за нови автомобили могат да бъдат направени в дилърската мрежа на марката, а първите сделки вече са факт.