Начало Moto News Милър опровергава слуховете за MotoGP

Милър опровергава слуховете за MotoGP

49
0

Австралийският пилот Джак Милър, който този сезон има големи успехи в най-малкия клас на мотоциклетната Гран При – Moto3,  опроверга появилите се информации за това, че може да премине във висшия клас през следващата година.

Слуховете бяха, че той може да седне на някои от мотоциклетите Honda. Самият Милър, който мнозина наричат изгряваща звезда в MotoGP, реши да опровергае слуховете: Над мен по този въпрос няма никакъв натиск. Щастлив съм в този шампионат, в който се състезавам. Засега не зная къде ще бъда, но това нте ме влнува особено, докато съм на седлото на мотоциклета. На мен ми провървя и моят мениджър е Аки Айо и засега той работи изцяло за мен. При мен няма никакво притеснение.

Бързият възход на Джак Милър стана причина за 2015 г. д се борят да му осигурят място няколко водещи отбора. Единият е LCR Honda, който осигури на сънародника му Кейси Стонър възможност да кара във висшия клас през 2006 г. Затова започнаха слуховете, че Милър догодина ще кара във висшия клас, като прескочи средния  – Moto2.

В този отбор има отлична атмосфера и мога да науча много неща. Отборът е много професионален и същевременно приятелски настроен – учат ме на всичко, което знаят. Би било добре, ако мога да работя с тях до края на моята кариера – казва Милър.