Начало Автомобили Малкият лайфстайл Opel Adam с черен дизайнерски пакет

Малкият лайфстайл Opel Adam с черен дизайнерски пакет

507
0

Opel ADAM е смел и пъргав, изглежда наистина добре и може да бъде конфигуриран точно по вкуса на собственика му. Сега шампионът по индивидуалност извежда нещата на ново ниво под формата на Opel ADAM BLACK JACK с черен дизайнерски пакет: покрив, външни огледала и за първи път с преден капак в елегантен черен цвят Onyx Black. Това създава рязък контраст с останалата част на спортното мини купе, боядисана в различен цвят. Нюансът под черния капак може да бъде избран индивидуално от широката палитра от цветове за ADAM.

Вицепрезидентът на Opel, отговорен за продажбите и следпродажбената дейност, Петер Кюсперт за новия ADAM с подкупващо черно: “Версията BLACK JACK придава на самоувереното „лице“ на ADAM още по-предизвикателен вид. След ADAM UNLIMITED, който вече предлага на клиентите ни безбройно много възможни варианти, вадим от ръкава най-новия си коз ADAM BLACK JACK. С тази униформа той е най-добрата градска кола със стилен и абсолютно индивидуален вид.“

В типичен за ADAM маниер, BLACK JACK също предлага множество възможности за персонализация. Той може да бъде конфигуриран изцяло като самостоятелна версия или да бъде комбиниран с различни дизайнерски и декоративни възможности от неговия брат ADAM: С пакета ADAM BLACK JACK, и ADAM S, ADAM ROCKS и ADAM ROCKS S могат също да имат вида на новата версия. Както за всеки Opel ADAM, има възможност пътуването ви с BLACK JACK да бъде особено вълнуващо преживяване благодарение на ултрамодерната инфоразвлекателна система IntelliLink с интеграция на смартфона и върховната свързаност на Opel OnStar. От началото на лятото моделът може да бъде конфигуриран в www.opel.bg.