Начало Moto News Многобройни награди за посетителите на Първи мотосалон София 2015

Многобройни награди за посетителите на Първи мотосалон София 2015

44
0

Посетителите на Първи мотосалон София 2015 ще имат възможност не само да видят някои от най-новите мотоциклети и интересни и полезни аксесоари, но и да спечелят много награди.

За участие в томболата се иска единствено попълване на анкетна карта, която е напълно безплатна. Сред големите награди са 2 предоставени от официалния вносител на Honda Бултрако каски – Nolan N63 и NZI (комплект с втори визьор), както и още призове – полар Honda Racing, комплект грижа за шлема Oxford, дисково заключващо устройство Oxford.

Един късметлия ще си тръгне с яке BMW Motorrad. Други ще получат аксесоари на Peugeot – 2 броя часовници Peugeot White Edition и 2 – Peugeot Black Edition, различни тениски и ключодържатели. Harley-Davidson предостави 20 фланелки. Liqui Moly пък дават хендсфри Twiins D2, мотокалендари на марката, добавка за масло за мотоциклети Liqui Moly. Предоставени са още аксесоари от Vespa, масло Igol.

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, който е официален застраховател на Мото салона  има специални предложения към посетителите на изложението :

– Първият клиент закупил мотоциклет на изложението, получава подарък Гражданска отговорност;

–  Всяка покупка, направена по време на изложението, ще получи предложение застраховка Каско Стандарт на атрактивна цена.

Първи мотосалон София 2015 се открива утре (18 февруари) в Интер Експо Център. Входът е 5 лева за възрастни (безплатно за деца). Работното време е от 10 до 18:30 часа.