Начало Moto News Маркес и Педроса празнуват края на сезона и в Токио

Маркес и Педроса празнуват края на сезона и в Токио

36
0

Двамата пилоти на Repsol Honda Марк Маркес и Дани Педроса посетиха Токио, след като бяха поканени от Honda в Япония, за да отбележат още една успешна година за производителя.

След като участва на тестовете на MotoGP във Валенсия миналата седмица, а след това и в партито в родния си град Срвера (Лейда, Испания) за отпразнуването на световната титла за 2014 г. във висшия клас, заедно с тази на брат си Алекс в Moto3, шампионът в MotoGP Марк Маркес и съотборника му Педроса, отпътуваха за Япония.  Те участваха в годишната среща, която HRC организира в края на сезона с пилотите в различните състезателни дисциплини.

Двамата пилоти от Repsol Honda участваха в церемонията заедно със звездите от триала Тони Боу и Такахиса Фуджинами, с участниците в японския шампионат по мотокрос Акира Нарита, Макото Огата, Тошики Томита и Масами Танака.

Маркес каза: Honda ни покани да дойдем. Те също искаха да празнуват титлата с нас и разбира се, е чест да го направим тук, в родината на Honda.

Маркес няма да може да участва в празненството Honda Racing Thanks Day, което се организира всяка година от HRC. Тази година то ще бъде на 23 ноември в на Туинг Ринг Мотеги, но в същия ден Маркес трябва да присъства на Галата на FIM в Херес де ла Фронтера в Испания.