Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Магнусен с най-добро време в сутрешната сесия в Барселона

Магнусен с най-добро време в сутрешната сесия в Барселона

688
0
Кевин Магнусен
Кевин Магнусен, снимка: Хаас

Кевин Магнусен от екипа на Хаас постигна най-добро време в сутрешната сесия от 2-ия ден от тестовете на отборите от F1 на пистата Каталуня край Барселона. Датчанинът записа 1.18.101 мин с типа гуми С3.

Магнусен изпревари с 0.081 сек Антонио Фуоко. Последният кара за първи път тазгодишния болид на Ферари. Той също даде най-доброто си постижение с гумите С3, които са средни по твърдост.

Сесията беше прекъсвана на 3 пъти в последния 1 час.

Първо заради Дан Тиктъм с Ред Бул, който спря близо до завой 10. След това заради Никола Латифи от Уилямс, който паркира автомобила си на изхода от питлейна. И накрая заради Никита Мазепин, който се завъртя на завой 11.

Трети се нареди Алекс Албон с Торо Росо, следван от Кими Райконен с Алфа Ромео. Пето време постигна Шарл Льоклер с Ферари, който правеше тестове за Пирели и изпробваше новите им продукти, които бяха без маркировка. Неговото постижение 1:18.666 мин не фигурира в графиката на Пирели долу.

Шести се нареди Латифи, за който има спекулации, че може да замени Роберт Кубица като титуляр в Уилямс, следван от Мазепин, Джак Аиткен с Рено и Оливър Търви с Макларън. Тиктъм остана 10-и, следван от каращите за Рейсинг Пойнт Ланс Строл и Ник Йелоли. Канадецът също правеше тестове на гумите на Пирели.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter