Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Майк Гаскойн започна работата си в Спайкър

Майк Гаскойн започна работата си в Спайкър

30
0

Майк Гаскойн започна работа в новия си тим Спайкър на поста технически директор след като договорът му с Тойота изтече в края на октомври.
###
Майк Гаскойн започна работа в новия си тим Спайкър на поста технически директор след като договорът му с Тойота изтече в края на октомври. Той обаче обясни, че няма достатъчно време, за да помогне на екипа си да се представи на по-високо ниво при започването на сезона.
През изминалата година Спайкър не успя да вземе никакви точки, но хората от екипа се надяват, че с двигателите Ферари представянето ще се подобри значително.
„Аз ще присъствам на всяка конструкторска среща и ще взимам главните решения по всички проекти. Но на 1 ноември новата кола вече е почти готова, така че това, което можем да направим в началото на 2007 г. е силно ограничено. Сделката за двигателите бе приключена доста късно, а аз се появявам още по-късно, затова не можете да очаквате, че ще сме стигнали до някъде през март следващата година”, призна Гаскойн.
Новият технически директор разясни, че най-важното е да се положат добри основи, за да има по-нататък развитие и допълни: „Представянето в първото състезание е ясно, но в средата на сезона може да има значително въздействие и точно към това ще се стремя”