Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън готови за битка до последно

Макларън готови за битка до последно

41
0
Люис Хамилтън

Пилотите на Макларън Дженсън Бътън и Люис Хамилтън отново изразиха твърдата си решимост да се борят със съперниците си от Ферари и Ред Бул и по време на предстоящата Гран при на Унгария.

Моментът във Формула 1 е невероятен – три топотбора водят битка в челото. Един поглед към последните състезания показва, че ние имаме подобрение в различни области. Борбата е на ниво и победите не се постигат лесно. Надпреварата определено ще е ожесточена, всички натискаме на максимума – заяви Бътън.

Люис Хамилтън се съгласи, че развитието на шампионата е страхотно и допълни, че би било невероятно битката до продължи до самия финал на сезона.

Нещо специално искреше в отбора ни през миналия уикенд и се надявам всички да са окуражени от постигнатото, за да се трудят още повече. Аз лично карам на лимита и понякога е необходимо да преодолееш предпазливостта. Точно това се случи в Германия, когато лимитът, границата ни се разшириха – обясни англичанинът.

Люис остана предпазлив по отношение на шансовете си за победа в Унгария и призна, че въпреки всичко МР4-26 далеч не е най-бързият автомобил в колоната.

Освен това вече повече от година не сме печелили квалификация, така че не очаквам да стартирам надпреварата тук от полпозишън. Що се отнася до времето, то дочух, че ще се оправя през следващите дни, но не искам да се изказвам прибързано – каза още Хамилтън.