Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън не караха на максимум, твърдят пилотите на Ред Бул

Макларън не караха на максимум, твърдят пилотите на Ред Бул

38
0

Най-бързи от всички бяха пилотите на Ред Бул в първите свободни тренировки за Гран при на Испания на пистата Каталуния. Себастиан Фетел изпревари съотборника си Марк Уебър, но и двамата останаха предпазливи в изказванията си и шансовете да доминират през останалата част от уикенда.

– Имам някои промени по болида, но според мен не толкова сериозни, колкото са при някои други отбори – заяви Фетел. – Имаме по нещо във всяка част от пакета и мисля, че демонстрирахме добрата работа на новостите. Петъчните времена обаче нямат значение. Макларън-ите също са бързи тук – следобед просто не натискаха достатъчно и ще са доста по-близо утре – допълни немският пилот.

Австралийският му съекипник също смята, че денят бе добър като цяло за екипа. И той обаче държеше да заяви колко непредставителни са постиженията от първите сесии където и да е, също давайки за пример съперниците от Уокинг:

– Макларън вероятно не показаха всичко [на което са способни] днес. Нашите момчета изкараха до късно снощи на работа, но иначе всичко мина без грижи. Надявам се това да е знак, че сме подготвени на ниво за утре – допълни Марк.