Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън с авангардно предно крило за Гран при на САЩ

Макларън с авангардно предно крило за Гран при на САЩ

40
0
Макларън,предно крило

Макларън ще изпробват авангардно предно крило по време на уикенда за Гран при на САЩ тази седмица. То вече бе тествано в Абу Даби по време на изпитанията за млади пилоти, а днес бе забелязано в питлейна и малко по-късно управляващият директор на тима Джонатан Нийл потвърди, че отборът ще продължи да пробва нови компоненти въпреки техническите проблеми в Абу Даби.

Люис Хамилтън водеше на пистата Яс Марина, когато автомобилът му спря в 20-ата обиколка с повреда. Нийл обаче заяви, че в Макларън не се тревожат прекалено за издръжливостта на болидите си.

Случилото се в Абу Даби бе много болезнено. В същото време обаче този автомобил направи 1500 км безпроблемни тестове по време на изпитанията за млади пилоти миналата седмица. Така че – да, наясно сме със ситуацията в шампионата при конструкторите, но имаме нови неща и за предстоящата надпревара. Подходът ни няма да стане изведнъж прекалено предпазлив, но определено ще сме особено усърдни – обясни Нийл.

Той отбеляза също така, че новата писта до Остин изглежда наистина вълнуваща.

Хубаво е, че новото трасе е обмислено внимателно. Прегледах симулациите и със сигурност ни очаква вълнуваща надпревара. Очаквам обичайните заподозрени да са в челото на колоната. Битката в шампионата е много ожесточена – независимо дали си най-отпред, в средата или в края, навсякъде има сериозна борба. Но надеждата ни, разбира се, е да се справим както трябва и да спечелим – каза още Нийл.