Начало Лайфстайл Макларън с три нови модни колекции

Макларън с три нови модни колекции

173
0

Макларън представи три нови модни колекции, вдъхновени от автомобилите, пилотите и най-интересните моменти в 50-те години история на марката.

McLaren 50, McLaren 50 by Hunziker и James Hunt Racing Collection са в чест на едно неповторимо изживяване и пътешествие през последния половин век. Те ще са налични за ограничен период от време и могат да бъдат закупени директно от онлайн магазина на Макларън – www.mclarenstore.com.

Един от акцентите е мъжка фланелка в McLaren Orange и тъмносиньо, чийто първообраз е носена през 1966 г. от основателя на компанията Брус Макларън тениска по време на победата му 24 часа на Льо Ман. Някои от дрехите са с лога – „speedy kiwi“ (в чест пак на Макларън, който е новозеландец) и това за 50-годишнината на компанията. На дамска блуза пък е принтиран известният цитат на Брус: „Животът се измерва постижения, а не само в години“.

McLaren 50 включва класически стил и допълнителни аксесоари за мъже и жени. McLaren 50 by Hunziker – както предполага и името – е дело на Никълъс Хунцикер. В нея вдъхновението идва от колите на Макларън във Формула 1, някои от които са част от легендите в спорта.

Носещата името на световния шампион за 1976 г. колекция е разработена съвместно със семейство Хънт. В нея е включена унисекс черна шапка с подписа на британския пилот, името му в познатите от каската му цветове и номер 11 – в чест на кариерата му и иконичния Макларън М23.

Цените на отделните дрехи и аксесоари са от 29,95 до 49,95 британски лири.