Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън се подиграват с Денис?

Макларън се подиграват с Денис?

31
0

Липсата на Люис Хамилтън по време на официална церемония тази седмица, бе счетено от някои британски издания за подигравка с бившия му ментор и шеф, Рон Денис.

61-годишният Денис, който наскоро изцяло се оттегли от тима на Макларън, бе почетен с награда за приноса си към Формула 1. Бившите шампиони Мика Хакинен и Ален Прост връчиха наградата на британеца, докато резервацията за десет представители на Макларън Рейсинг бе отменена, тъй като в края на краищата никой не потвърди присъствие.

„Хамилтън бе индикирал, че ще присъства, но след това отмени потвърждението в сряда сутрин“ – пише материал в „Дейли Телеграф“. „Говори се обаче, че това е лично решение на Хамилтън, а не е направено от отбора.“

Други източници намекват, че Хамилтън е потвърдил присъствие, но в последствие просто не се е появил. Накрая не е присъствал никой от тима на Макларън. Представител на Макларън в последствие е подметнал, че всичко това почива на политическа основа и представлява препратка към евентуалната връзка на Денис и скандала с лъжепоказанията.

Денис от своя страна отрече да има някаква връзка между двата проблема, подчертавайки, че неговото оттегляне е било планирано доста по-рано.