Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Маля: Силното представяне в тестовете може да гарантира място

Маля: Силното представяне в тестовете може да гарантира място

31
0

Собственикът на тима на Форс Индия Виджай Маля каза, че впечатляващото представяне по време на тестовете на Херес следващата седмица може да донесe място в отбора за Пол ди Реста или Джей Ар Хилдебранд.

Много сме доволни, че Пол и Джей Ар ще се присъединят към нас за теста“ – коментира индийският милиардер. „И двамата се представиха отлично на симулатора, така че ние не сме се колебали дали да им предлагаме тест. Ще следим много внимателно представянето им на пистата, като ако се представят добре – а ние сме уверени, че те ще го направят – може да им предложим титулярно място през 2010 година – евентуално като тестов и резервен пилот.

Все още Форс Индия не са потвърждавали за никой от пилотите си през 2010 година. Самият Маля допълни по този повод: „Като млад отбор ние търсим пилоти, които могат да израснат с нас. Както сме казвали винаги, националността не е първият критерий за избор – това са талантът и отдаването на каузата. Вече видяхме, че тези двамата притежават достатъчно от тези качества.

Засега се очаква титулярни пилоти да останат Адриан Сутил и Витантонио Лиуци, въпреки че с място в отбора е свързван и Педро де ла Роса.