Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Мартин Чой до Шумахер и Роси в Monster Army

Мартин Чой до Шумахер и Роси в Monster Army

196
0
Monster Energy,Чой

Звездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой получи подкрепата на Monster Energy. Водещата компания за енергийни напитки ще помага на 27-годишния пилот, който през 2011-а взе титлите на България, Източна Европа и от европейския шампионат Алпе Адрия в клас SST 1000.
„Искаме спортистите да могат да градят кариерата си със страст. Мартин Чой пасва идеално на нашата философия – екшън спорт, купон и живот на ръба“, заявиха от българското представителство на базираната в САЩ Monster Energy.
В кръга от големи шампиони и ярки таланти в автомобилните и мотоспортовете, подкрепяни от Monster Energy, са Михаел Шумахер, Нико Розберг, Валентино Роси, Колин Едуардс, Стефан Петерхансел и много други.
„Горд съм, че тази престижна марка свързва името си с нас. Това е голям стимул за мен и отбора в преследването на високите ни цели“, каза Чой. Той разкри, че от компанията взимат изцяло площта на каската му, а новият шлем ще бъде брандиран по индивидуален проект в Чехия.
Партньорството с Monster Energy е сред многото новини около Чой преди новия сезон. Отборът му вече носи името GLOBUL Racing Team и, както твърди мениджърът Михаил Иванов, скоро ще има няколко нови спонсора. През миналата година Мартин караше за Prima Build Racing Team, с който направи забележителния си хеттрик от титли.
И през 2012-а Чой, който на 11 март ще навърши 28 г., ще се състезава с мотоциклет BMW.