Начало Moto News Мартин Чой става лице на Puma – BMW Motorsport

Мартин Чой става лице на Puma – BMW Motorsport

108
0

Звездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой ще е рекламно лице на PUMA за 2012 година. Партньорството между отбора, за който кара европейският шампион – Prima Build Racing Team, и водещия концерн за спортни стоки беше обявено днес в офиса на PUMA в София. През следващия сезон 27-годишният софиянец ще промотира новата колекция BMW Motorsport на PUMA.

Щастливи сме да анонсираме партньорството ни с Мартин Чой. Надяваме се, че ще продължава все така да трупа успехи, с което ще допринесе за популярността на марката ни в този сегмент – моторни спортове. Лично за мен, сред основните причини да изберем именно Мартин за наш партньор, са неговата позитивна нагласа и професионализъм. За Пума е изключително важно да си партнира с хора, които носят веселото и положително настроение в себе си, заяви Сава Бобчев, управител на Пума България.

Благодаря на хората от Пума за това, че оценяват огромните усилия, които влагаме в подготовката за състезанията и на пистата. За мен и отбора ни тяхната подкрепа е пореден стимул да продължаваме да се развиваме и да гоним високите си цели“, каза Мартин Чой.

През 2011 година Чой, който кара мотоциклет BMW S 1000 RR, спечели три престижни титли – националната, на Източна Европа и от европейския шампионат Алпе Адрия. От общо 16 състезания, той победи в 12, веднъж беше втори, а три пъти – трети.

Радостен съм, че с нашия тим ставаме част от глобалното партньорство между PUMA и BMW. През 2011 година Мартин постигна забележителни резултати, които го правят един от най-успешните български спортисти в момента и е чудесно, че това се забелязва от все повече хора и авторитетни фирми. За нас е чест, че ще си партнираме със световна марка като PUMA, заяви Михаил Иванов, мениджър на Prima Build Racing Team и съотборник на Чой.