Начало Автомобили Maserati с шоурум и сервиз в град Варна

Maserati с шоурум и сервиз в град Варна

423
0
Maserati

Ауто Италия откри втората локация на марката Maserati в България. Новите шоурум и сервиз се намират във Варна, на адрес бул. „Ян Хунияди“ 7. В съседство е изградения от Булвария шоурум на Opel. Инвестицията възлиза на стойност 150 000 лв. Помещението е с експозиционна част от 210 кв. м. площ, а сервизът – с капацитет на работа два автомобила едновременно.

Автосалонът е със статут Maserati Approved или казано сертифицирани употребявани автомобили Maserati. Те са преминали стриктна инспекция за качество и надеждност с 2 години гаранция без ограничение в пробега. Клиентите ще могат и да поръчват и тестват и нови автомобили. Дейността на марката в град Варна ще се оперира от единствения оторизиран представител в България – Ауто Италия.

По време на събитието гостите успяха да се полюбуват на екслузивни модели като суперспортното MC20, вече спряното от производство, но изключително емблематично GranCarbio MC, редкият и единствен в България ретро автомобил Mistral от 1966 година, както и актуалната гама, включвайки седана Ghibli, първото SUV на марката – Levante и изцяло новото Grecale – най-просторното и бързо D-SUV.

За Ауто Италия  град Варна е стратегическа точка за марката, поради географския регион, на който се намира, обхващайки цяла източна България и компанията не веднъж е получавала запитвания от своите клиенти кога ще има представителство в морската столица. И докато преди години Maserati изглеждаше недостъпна и рядко срещахме такива автомобили по улиците,
марката вече разгръща потенциала си в България и е увеличила с над 100% продажбите си в първото полугодие на 2022 година спрямо тези от миналата 2021 година.