Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Маса благодари на феновете за страхотната подкрепа

Маса благодари на феновете за страхотната подкрепа

94
0

Фелипе Маса благодари на феновете си за страхотната подкрепа по време на Гран при на Бразилия. Пилотът на Уилямс отпадна в 46-ата обиколка след като се завъртя в подхода си към старт-финалната права и се удари в стената.

Той слезе от колата и започна да маха към привържениците си, като след това взе и бразилския флаг. Те пък му отвърнаха със силни аплодисменти и овации, въпреки силния дъжд над пистата.

„Невъзможно е да обясня чувствата ми, каза Фелипе, който за последно се състезава пред родна публика, тъй като прекратява кариерата си след края на сезона. – Исках да завърша на по-добра позиция в състезанието заради феновете. За жалост не можах, но мисля, че Бог знае какво да прави и спря на място, на което имаше много емоции

Просто се разхождах пред моите хора с тази тяхна страхотна реакция. Имаше ръкопляскания към мен не само от привържениците ми, но от всички хора във Формула 1. Никога не съм очаквал такова нещо в живота ми. Не мисля, че заслужавах толкова много. Минималното, което мога да кажа, е: благодаря много на всеки и всички хора, с които съм работил. Никога няма да забравя този ден.”