Начало Автомобили Mazda с 40% ръст в продажбите за ноември

Mazda с 40% ръст в продажбите за ноември

45
0
продажби

Ноември бе поредният месец на 2013 г., през който Mazda отчете огромен ръст на продажбите си – 40% спрямо същия период на 2012-та.

Това е забележително постижение, още повече, че е постигнато на фона на все още свиващия се европейски пазар. Увеличението за 11-те месеца на годината пък е 18%.

Компанията регистрира ръст на всички пазари на Стария континент. Новите модели на Mazda продължават да предизвикват огромен интерес: успешната комбинация на високоефективните SKYACTIV технологии и уникалния дизайн KODO се доказа като истински победител. Сега към Mazda6 и Mazda CX-5 се присъедини изцяло новата Mazda3. Представянето на новият модел започна през октомври и ще достигне до всички пазари през първата четвърт на новата година.

Всяка една страна успя да постигне забележителен ръст в лицето на продължаващите трудности в автомобилната индустрия в цяла Европа – коментира главният оперативен директор на Mazda Motor Europe Филип Уеъринг. – Явно новината за безкомпромисните качества на нашите автомобили достига до клиентите.