Начало Автомобили Mazda участва в седмицата на модата в Милано

Mazda участва в седмицата на модата в Милано

31
0

Mazda ще участва в седмицата на модата в Милано (Италия) от 9 до 13 април, като по този начин автомобилният производител демонстрира важността на дизайна за работата си и ще покаже отдадеността си на функционалната красота. В центъра на експозицията е вложената в новите модели дизайнерска тема, наречена KODO – душа на движението. Сред основните експонати ще е новата Mazda6.

Компанията организира Mazda Con-Temporary Space (MACS) в Зона Тортона на Милано. Изложението е създадено като културен форум, където да се представят съвременно изкуство и дизайн под различни форми. MACS бе открит през януари и досега там можеха да се видят експозиции на италиански художници, в чиято работа централно място заемат движението и душата на движението. Новата Mazda6 е постоянен експонат и ще остане до края на изложението в края на април.

По време на седмицата на модата в Милано MACS ще приюти Forma Fluens на Джулиана Кунеас. Тази експозиция е създадена специално за организираното от Mazda пространство. В нея са използвани 3D и HD видео инсталации, боядисани екрани, скулптури, фотографии и рисунки, отвеждащи аудиторията на изумително виртуално пътешествие през едно невероятно изследване на нанотехнологиите и други форми на науката.