Начало Автомобили McLaren Special Operations показа MSO 650S Coupe Concept

McLaren Special Operations показа MSO 650S Coupe Concept

48
0
MSO 650S Coupe Concept

McLaren Special Operations (MSO) – специализираната дивизия на McLaren Automotive – показа снимки на MSO 650S Coupe Concept.

Концептуалният модел представя нововъведенията и подобренията, планирани за 650S Coupe и 650S Spider – последните модели, включени в гамата на британския производител. Автомобилът ще бъде демонстриран през следващите седмици в Китай.

Концепция е с изключителен външен вид. Излъчването й се определя от създателите й дори като заплашително. Цветът му е „Agrigan Black” – черна боя с металически отблясък с рубинено червени частици, създадена специално за модела. Ефектът се променя драматично на слънчева светлина.

Промени има по вратите с цел подобрение аеродинамичната ефективност на колата. Задният спойлер е вдъхновен от GT3 и е с централна част от карбон. По двигателя също е работено.

В купето седалките са карбонови. За база на интериора е използван този на P1. Всичко е изработено от черна кожа. Позицията на водача и пътника е снижена. От теглото са свалени 15 кг.

Концепцията е проект, вниманието към който MSO ще след внимателно. Предлаганите за 650S подобрения могат да се монтират и на модела 12С.