Начало Автомобили Менсъри доработиха Ролс Ройс Гоуст

Менсъри доработиха Ролс Ройс Гоуст

459
0

Менсъри са известни с тунинг разработките си на базата на супер-скъпи автомобили и затова не е чудно, че именно те станаха първата фирма, която доработи новия Ролс Ройс Гоуст.

Колата със сигурност би била подходяща за клиентите в Близкия Изток най-вече заради множеството си златисти елементи.

Двигателят разбира се също не е за подценяване – 720 к.с. вече седят под капака на лимузината, което е повишение с 150 к.с. спрямо стандартната версия. Въртящият момент пък е порастнал от 780 на 1020 Нм. Това е постигнато чрез внедряването на по-големи турбо-компресори, подмяна на нормалните катализатори със спортни и препрограмиране на електрониката на колата.

Тези ревизии са довели до възможността автомобилът да достига 100 км/ч за 4,4 секунди и да развива максимална скорост от 310 км/ч.

Впечатляващите нови джанти са боядисани в златисто и имат размер от 22 цола. Ревизиите по екстериора пък обхващат и предната и задната броня, както и праговете на колата, а новите ауспуси (отново златисти) имат доста причудлива форма.

Вътрешността се характеризира с подмяната на скъпата кожена тапицерия с още по-скъпа, както и с добавянето на LED-осветление.

Менсъри Ролс Ройс Гоуст ще бъде представен официално по време на автоизложението в Женева.