Начало Автомобили Менсъри показаха как ще изглежда тяхната Панамера

Менсъри показаха как ще изглежда тяхната Панамера

104
0

Менсъри са тунинг фирма, която по принцип се е фокусирала върху доработката на модели от Великобритания и по специално тези на Бентли, но напоследък швейцарците все по-често се обръщат и към други европейски марки. Някои от последните им творения са базирани на суперколи като Ферари 599 GTB  и Мерцедес-Бенц SLR Макларън.

А ето че сега компанията реши да се развихри и върху новото Порше Панамера, което ще е вторият проект с марка Порше в историята на Менсъри. Първият бе страховитият модел Чопстър, който е разработен на базата на Кайен.

Екстериорът на Панамера е сериозно променен, като новите аеродинамични компоненти са изработени от карбон, който обаче е направен по нова специална технология. Колелата са с размер от 21 инча, а окачването на колата е снижено с 35 мм. Менсъри са подменили и изпускателната система, която завършва с две огромни тръби, поставени над масивния карбонов дифузьор.

Вътрешността пък може да бъде променяна всеобхватно в зависимост от желанията на клиента. За него Менсъри предлагат множество детайли от дърво, алуминий, карбон и т.н.